Afscheid

Afscheid van oude website

Zo trots was ik acht jaar geleden toen Peter Dees van ZinOntwerpers deze site voor mij maakte. Best knap dat deze site eigenlijk nu nog steeds aanspreekt. En vooral dat er niemand is met een vergelijkbare. Beetje verrassen houd ik wel van;) Het concept met de E’s had ik al helemaal uitgewerkt. Een tijd lang dreigde ik ietwat verslaafd te raken aan het vinden van de juiste beelden. Met de ontwerpen van ZinOntwerpers viel alles op z’n plaats en kreeg ik echt zin om aan deze nieuwe fase te starten!
ZinOntwerpers
Peter is een van de personen geweest die mij stimuleerde om de stap naar het ondernemerschap te maken. Zijn bedrijf won een uitgeschreven pitch bij MOES en wij werkten in die tijd nauw samen. Daarom extra leuk dat hij mijn huisstijl ontwikkelde en de site bouwde. Maar oké…. aan meer mooie dingen komt een einde. Zo nu ook aan mijn oude site. Tijd om door te schakelen!
Responsive en”zelluf”
In 2008 sprak je nog niet over een responsive site… en was het nog ondenkbaar dat je iedere week wel iets nieuws wilde melden. Als ode aan mijn oude website daarom toch maar even deze screenshots voordat zij in de ether verdampt;) … #adieu oudesite