ERVARING
Projecten:
  • alle
  • communicatie
  • dagvoorzitter
  • social media | spreker
  • Zeg eens E! abonnement
dagvoorzitter Innovatiecongres
dagvoorzitter Innovatiecongres
onderzoek Vrijetijdseconomie RegioZwolle
onderzoek / interviews / presentatie Vrijetijdseconomie RegioZwolle
"op maat" sessies Social Media
In diverse inspiratiesessies voor alle collega's gesproken over "zin en onzin van social media".
sessies social media op maat bij o.a. Mazda Nld | diverse Rabobanken
sessies social media op maat bij diverse opdrachtgevers | o.a. Mazda Nld | diverse Rabobanken
Ontwikkelen en verzorgen van social media leergang | onderdeel SalesTrack voor HSMAI
Ontwikkelen en verzorgen van social media leergang | onderdeel SalesTrack voor HSMAI
Geen adviesrapporten of ingewikkelde offerteaanvragen, maar flexibel in te zetten uren voor diverse opdrachtgevers.
Geen adviesrapporten of ingewikkelde offerteaanvragen, maar flexibel in te zetten uren voor diverse opdrachtgevers.
freelance trainer | creating raving fans
freelance trainer | creating raving fans. Energieke eyeopeners voor ondernemers dmv FISH!, Emergenetics en Reversed Thinking. Leuk en goed zaken doen gaat om het creëren van fans!
diverse sessies social media variërend van 1 tot 500 personen. Lezingen van 0,5 uur tot volledig dagprogramma.
diverse sessies social media variërend van 1 tot 500 personen. Lezingen van 0,5 uur tot volledig dagprogramma. Van gewenste monoloog tot interactief programma. Van Roermond tot Groningen, van Hoofddorp tot Heino.
gespreksleider | Satori! Marketing
gespreksleider | Satori! Marketing voor diverse relaties
Twitterpanel en verzorgen programma StartersABC
Twitterpanel
training effectief communiceren
training effectief communiceren d.m.v. kennis van #echtcontact. Ieder training wordt op maat gemaakt. Zie deze training als een mogelijkheid tot persoonlijke groei.
concept beursdeelname en Zeg eens E! abonnement
Begeleiding opname in Rome voor Wereldomroep; | Ontwikkeling actieplan beursdeelname; Zeg eens E! abonnement voor concretisering marketingstrategie.
Sparringpartner positionering en strategie voor nieuwe formule: GalantHotels
Sparringpartner directie nieuwe formule: GalantHotels. Ambitie om luxe vakantiehotels op absolute toplocaties te realiseren. Volledig toegankelijk en zorg als vanzelfsprekend onderdeel van de hotelservice. Kleinschalig en gericht op individuele vakanties.
Programma Onderwijs
Speciaal voor het voortgezet onderwijs ontwikkelde Zeg eens E! een teamdag voor (niet-)onderwijzend personeel. Hoe om te gaan met de ontwikkelingen op het web? Gevaren, maar zeker ook kansen.
Leergang co-creatie
Leergang co-creatie | ontwikkelen programma personal branding en effectief gebruik social media
Zeg eens E! abonnement | individuele coaching
Coachingsessies met eigenaren van dit bijzondere outdoorcentrum. Doel van deze sessies is om juiste keuzes voor de toekomst te kunnen maken. Wat werkt, wat minder en wat kun je concreet doen om in je kracht te gaan staan. Boeiend traject met bevlogen ondernemers.
vermarkten nieuw product
opstellen PR-plan voor vermarkten nieuwe activiteit stappenplan voor implementeren diverse acties; aandragen diverse creatieve ideeën; uitleg over inzet Social Media; schrijven speech; voorstel lay-out en tekst nieuwsbrief; sparringpartner voor directie.
marketing- en communicatieplan t.b.v. kinderopvang
Deze partner in facilitaire dienstverlening is gehuisvest in een zeer modern fullservice kantooromgeving. Voor een nieuw te vestigen kinderdagverblijf binnen dit gebouw schreef Zeg eens E! een eenvoudig te implementeren marketing- en communicatieplan.
voorstel professionalisering PR activiteiten
In de ruim 10 jaar van haar bestaan heeft de Zwolse Halve Marathon een mooie naam opgebouwd. En terecht. Zeg eens E! is gevraagd om mee te denken over het maken van de juiste kwaliteitsslag als het gaat om PR en Communicatie. Hoe kunnen wij onze sponsoren beter van dienst zijn en trekken wij meer lopers en publiek naar Zwolle? De organisatie ontving een praktisch rapport waarmee zij strategische keuzes kan maken voor de toekomst.
Communicatieplan en organisatie benefietgala
Uitwerking communicatieplan rondom realisatie eerste Autismehuis; aandragen creatieve ideeën; schrijven en redigeren diverse teksten; deelname beurs ten behoeve van fondsenwerving; gesprekspartner voor initiatiefnemers; adviseur rondom organisatie Autisme- huisgala, Hotels van Oranje.
vermarkten nieuwe activiteit
Ontwikkeling marketingconcept rondom fusie met De Witte Assurantiën; communicatieplan inclusief begroting voor bereiken doelgroep in nieuwe markt; planning, traffic advertenties en communicatiemiddelen; aansturen tekstschrijfster i.v.m. aanpassen basisdocumenten in lijn met nieuwe missie en visie.
Communicatieplan en website
Communicatieplan: Opdracht in kader van opening van een nieuwe vestiging van De Witte Assurantiën in Assen. Hoe laten wij aan onze doelgroep weten dat wij er zijn? Website: Zeg eens E! ontzorgde de klant en fungeerde als spil tussen opdrachtgever, reclamebureau, webdesign, tekstschrijver en fotograaf.
Jubileum klant
Zeg eens E! ontwikkelde concepten en mogelijke thema’s voor een groot jubileumfeest. Speciale aandacht hierbij voor alle communicatie-uitingen: van uitnodiging tot en met het doorvoeren van het thema op de locatie.
Communicatie-uiting ter versterking nieuw merk
Zeg eens E! bedacht als versterking voor het nieuwe merk van Vechtdal Overijssel: ‘alle tijd’ een passende en opvallende uiting. Een zitzak in huisstijl. Een ideaal object met de gewenste uitstraling en geschikt voor plaatsing bij alle aangesloten organisaties van de VVV in dit gebied.
Samen maken we de stad | TalentenNetwerkstad
Zeg eens E! bedacht, ontwikkelde, schreef en presenteerde een drietal concepten met als doel: behoud van Talenten voor Zwolle. Zij organiseerde diverse netwerkbijeenkomsten en betrok verschillende toonaangevende Zwolse ondernemingen bij dit traject. Het definitieve concept: TalentenNetwerkstad biedt kansen voor de toekomst. Na het aantrekken van de economie kan i.s.m. met de Hogeschool Windesheim en een afvaardiging van Zwolse ondernemingen dit concreet worden uitgewerkt. Een prachtige traineepool voor Toptalenten met daarnaast een aanvullende studie.