Single post

Ontstaan Zeg eens E!

Als dochter van een leraar en ergotherapeute lag een carrièrepad als eigen ondernemer niet echt voor de hand. Toch maakte ik eind 2007 de keuze om toch (zoals dit tegenwoordig heet) voor mijzelf te beginnen. En ik heb nog geen moment spijt gehad.

In onderstaand artikel vertel ik graag over de “geboorte” van Zeg eens E! en het ontstaan van deze bedrijfsnaam.

 

In 1996 behaalde ik mijn Funda aan de Hoge Hotelschool Maastricht, afstudeerrichting Marketing. Ik startte mijn carrière bij het Instituut voor het Midden- en Kleinbedrijf als bedrijfsadviseur. Fantastische opdrachten als: haalbaarheidsonderzoeken, marktonderzoeken en het uitwerken van diverse businessplannen. Dit projectmatige werken voor zeer diverse ondernemers vond ik super. Bij iedere opdracht weer zag ik de “rode draad” van het belang van goede communicatie. Communicatie intern, maar zeker ook met het in contact komen van de (juiste) klanten.


 

Achtereenvolgens werkte ik o.a. voor Spekan Engineering, Set& Match | Set & Print | Set & Promo, MultiMarketing en JOUW reclamemakers.

Toen ik de kans kreeg om als Manager PR & Communicatie te beginnen bij MOES Bouwgroep heb ik deze kans met beide handen aangegrepen.

Ooit bouwde mijn opa half Hoogezand en Sappemeer. In de bouw worden geen stenen gestapeld, daar worden “t-huizen” gecreëerd.

Ik kijk met plezier terug op de realisatie van o.a. een jubileumboek, organisatie van deelname aan de Provada, allerlei festiviteiten rondom 75-jarig jubileum, ontwikkeling lange termijnvisie i.s.m. commercieel managers, etc. En….  op de slogan: Bouwen doe je nooit alleen.

 


 

Eind 2007 hakte ik de knoop door. Ik wilde mijn kennis en kunde graag inzetten om ondernemers verder te helpen.

Ik wilde namelijk graag dat een communicatiebeleid bij zou dragen een ENERGIE binnen een bedrijf,

Dat communicatie weer EENVOUDIG zou zijn… in plaats van allerlei lastige termen en adviesrapporten,

Dat ik mijn ERVARING van zowel het bedrijfsleven als van toeleveranciers kon inzetten voor mijn klanten,

Dat het in de kern draait om #ECHTCONTACT tussen mensen,

En dat communicatie moet bijdragen aan het juiste EFFECT te genereren.

En als je dan ook nog Edith heet;)…… Kortom Zeg eens E!

collage Zeg eens E!

De opzet begin 2008 was om de spil te zijn tussen bedrijven met een communicatiebehoefte en uitvoerende instanties. Inmiddels word ik vooral ingehuurd als spreker sociale media en als dagvoorzitter. Mijn bijscholing op het gebied van leiderschapsontwikkeling, persoonlijkheidsprofielen en NLP maakt dat ik meer en meer geboeid ben door de effecten van #echtcontact.

Ik beleef veel plezier aan de afwisseling in mijn werk…. maar wat ik ook doe…. de “rode draad” blijft communiceren met effect.

Nieuwsgierig? Interesse in wat wij voor elkaar kunnen betekenen? Bel of mail gerust….

Fijne dag! Groet Edith

 

LEAVE A COMMENT

theme by teslathemes